De website www.winterschilderwijzer.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Behangen

Als je interieur aan een opfrisser toe is, dan ben je vast druk aan het nadenken over de kleuren. Je kunt overwegen de muren te verven, maar tegenwoordig is behangen ook weer erg in de mode. Je kunt daarmee vrij makkelijk patronen en motieven toevoegen aan een muur die anders volledig effen was geweest. Je kunt dit zelf doen, of een schilder inhuren. Ben je dit laatste van plan, waarom overweeg je dan geen winterschilder?

Wat is een winterschilder?
Een winterschilder huur je in tijdens de wintermaanden. Deze schilders werken het hele jaar door, maar hanteren tussen 21 november en 21 maart vaak aanzienlijk lagere tarieven. Je kunt ze inhuren voor dezelfde werkzaamheden en onder dezelfde voorwaarden als de rest van het jaar, alleen je betaalt minder. Dit komt doordat de schilders tijdens deze periode moeilijk aan werk kunnen komen. Je kunt dus ook je behangwerkzaamheden in de winter laten doen.

Hoeveel korting krijg je?
De korting die je krijgt verschilt per schilder, maar deze kan soms oplopen tot 30 procent. Betaal je per uur anders €35, dan betaal je voor een winterschilder dus maar €24,50. Wat jouw schilder aan korting rekent kun je het beste vanaf het begin bespreekbaar maken. Vergeet ook niet te onderhandelen, want soms kun je meer korting krijgen als je hier simpelweg om vraagt. Ook andere aanbiedingen, zoals 5 procent korting op de materialen, of een gratis uur werk per dag worden door winterschilders aangeboden.

De voordelen
Financieel zitten hier natuurlijk een groot aantal voordelen aan verbonden, maar daarnaast is er meer. Een winterschilder heeft namelijk nauwelijks wachttijden, zodat de werkzaamheden vaak snel kunnen beginnen. En door al het behangwerk tijdens de wintermaanden te doen, is je huis volledig opgefrist wanneer de lente begint. Voor aanzienlijke korting en kortere wachttijden kun je met een winterschilder je woning weer volledig opfrissen.

Ook een schilder kan jou helpen!

Benader schilders voor een gratis offerte voor het behangen van je woning of kantoor. Je kunt besparen op de kosten door te kiezen voor de beste deal.

Vakman inhuren?

Het is mogelijk om te kiezen voor een specialist, die al het behangwerk voor je op de muren kan plakken. Een winterschilder biedt ook uitkomst als je weinig tijd hebt, of een grote ruimte in huis of op kantoor een andere look wilt geven. Maar hoeveel kost het precies? Met onze offerte service kun je vrijblijvend in contact komen met bedrijven die je graag verder helpen. Zij kunnen je een prijsopgave toesturen en heb je direct een overzicht van de kosten.

Een winterschilder is over het algemeen altijd goedkoper dan normaliter. Door de prijzen naast elkaar te leggen kun je ook nog eens kiezen voor de beste deal. Op deze manier bespaar je op de kosten en betaal je niet te veel voor het laten aanbrengen van behangwerk.

Externe website:
> Behangwerk